Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@08:00:50 GMT

تحلیل تکنیکال اولانچ + نمودار و قیمت AVAX

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۳۸۱۷

تحلیل تکنیکال اولانچ + نمودار و قیمت AVAX

رفتار رمز ارز اوالانج جنبش اصلاحی است و در قالب نظریه موجی الیوت جای می‌گیرد، پس از انجام آخرین اصلاح زیگ زاگ خود در قابل فرم abc معمولی پیش بینی می‌شود که این رمز ارز بتواند تا محدوده قیمتی ۱۲۷ دلار در ابتدای امر حرکت کند، البته در صورت افت قیمت به زیر سطح موج ۴ سناریو با شکست روبرو می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رفتار رمزارز اوالانج جنبش اصلاحی است و در قالب نظریه موجی الیوت جای می‌گیرد، پس از انجام آخرین اصلاح زیگ زاگ خود در قابل فرم abc معمولی پیش بینی می‌شود که این رمز ارز بتواند تا محدوده قیمتی ۱۲۷ دلار در ابتدای امر حرکت کند، البته در صورت افت قیمت به زیر سطح موج ۴ سناریو با شکست روبرو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تکمیل ساختار اصلاحی abc زیگ زاگ پیش بینی می‌شود این رمز ارز بتواند وارد یک موج جنبشی جدیدی شود.

تحلیل تکنیکال اوالانچ

درباره اوالانچ

توسعه‌دهندگان آزمایشگاه‌های Ava ادعا می‌کنند که اوالانچ اولین شبکه قراردادهای هوشمند است که به صورت استاندارد در کمتر از یک ثانیه تراکنش‌ها را تأیید می‌کند. آوالانچ شبکه اصلی خود را در سپتامبر ۲۰۲۰ راه اندازی کرد. توکن اصلی این پلتفرم یعنی AVAX نام دارد، اولانچ از یک تکنولوژی پیشگامانه بهره می‌برد. این پلتفرم ترکیبی از یک پروتکل اجماع جدید و کاملاً قدرتمند است که ضمن ایجاد تمرکززدایی به صورت واقعی، تراکنش‌ها را بسیار سریع و در کسری از ثانیه پردازش می‌کند. علاوه بر این، زیرساخت اوالانچ بسیار منعطف است و توسعه‌دهندگان را قادر به ساخت زیرشبکه‌های جدید با محیط‌های دلخواه می‌سازد.

ویژگی‌ها

رتبه در بازار: ۱۲

قیمت به دلار: ۶۸.۹۹

حجم بازار: ۱۶ میلیون ۸۴۶ هزار دلار.

عرضه کل: ۷۲۰ میلیون.

معاملات روزانه: ۶۲۳ میلیون دلار.

سکه در گردش: ۲۴۴ میلیون توکن.

(هیچ سیگنالی در خصوص خرید و فروش نیست، صلب مسئولیت)

اخبار

حجم تراکنش‌های شبکه اولنچ درحال عبور از اتریوم است

بر اساس داده‌های ارائه شده توسط مدیرعامل آوا لبز (Ava Labs)، شبکه قراردادهای هوشمند اولنچ (Avalanche) روز گذشته موفق به پردازش ۱.۱ میلیون تراکنش شده است؛ رقمی که معادل ۹۶ درصد از بار تراکنش‌های اتریوم بوده است. وی در ادامه اشاره کرد که میانگین کارمزد عملیات سواپ در اولنچ ۰.۲۳ دلار بوده در حالی که در شبکه اتریوم ۶۲ دلار است.

در حال حاضر اولانچ پنجمین پلتفرم بزرگ قراردادهای هوشمند با ۸.۱۷ میلیارد دلار ارزش سرمایه قفل شده (TVL) است. بر اساس پلتفرم مساری (Messari)، این بلاک چین در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ به‌طور متوسط ۴۷۵,۰۰۰ تراکنش روزانه را پردازش کرده است، در حالی که این رقم در شبکه اتریوم ۱.۲۵ میلیون تراکنش بوده است. به‌گفته این شرکت، شبکه اولنچ در حال جذاب‌شدن برای کاربرانی است که به مقدار هزینه تراکنش‌ها حساس‌اند.

کد خبر 552014

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رمز ارز ارز دیجیتال نرخ ارز دیجیتال رمز ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال مزرعه استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران دستگاه های استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست خرید ارز دیجیتال دستگاه استخراج ارز دیجیتال خرید و فروش ارز دیجیتال انواع ارز دیجیتال صرافی آنلاین ارز دیجیتال آموزش ارز دیجیتال خرید و فروش ارز دیجیتال چیست ارز دیجیتال قیمت بهترین صرافی های ارز دیجیتال در ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تراکنش ها رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند

آلبرت بغزیان در خصوص اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت که قرار است دارایی و موجودی انبار آن ها را شفاف سازی کند، گفت: استفاده از سامانه های جدید همواره مقاومت هایی را در پی دارد. سامانه تجارت نیز از این قاعده مستثنا نیست.

وی ادامه داد: طلافروشان به سامانه مودیان که در راستای شفاف سازی تراکنش هاست پیوسته اند. اما به سامانه تجارت اعتراض دارند. این صنف تقریباً آخرین صنفی بودند که به سامانه مودیان پیوستند. به هر حال، معمولاً مقاومتی در مقابل پرداخت مالیات وجود دارد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: تراکنش های بالایی در صنف طلافروشان انجام می شود. طبیعی است که این صنف به سامانه های جدید اعتراض داشته باشند. اما در حال حاضر، طلافروشان به سامانه تجارت معترض هستند.

وی ادامه داد: سامانه مودیان در راستای شفاف سازی تراکنش ها و میزان درآمد کسب و کارها است و برای همگان مزیت دارد. شفاف سازی در نهایت به نفع کسانی است که در فضای سالم و شفاف فعالیت می کنند. اتفاق خاصی در این سامانه نمی افتد و فقط درآمدها شفاف سازی می شوند.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: از آنجائیکه در این سامانه مشخص می شود که قیمت طلا با چه شاخص هایی مشخص می شود، از سردرگمی در فضای طلافروشی نیز اجتناب می شود. همه چیز شفاف است و این به نفع اقتصاد است.

بغزیان گفت: طلافروشان و همه اصناف دیگر باید در نظر داشته باشد که همه در برابر قانون برابر هستند و باید مالیات مربوط به درآمد افراد پرداخت شود. در شرایطی که حتی کارمندان با حقوق های پایین در معرض مالیات ستانی هستند، جایی برای اعتراض باقی نمی ماند. سامانه مودیان ابزاری در راستای ایجاد هر چه بیشتر عدالت مالیاتی است و به همین دلیل نمی تواند مورد اعتراض باشد.

وی ادامه داد: اما سامانه تجارت که قرار است موجودی انبار و دارایی طلافروشان را شفاف سازی کند، از حساسیت بیشتری برخوردار است. به همین دلیل طلافروشان به آن اعتراض دارند. اما از طرفی هم در دیگر بخش های دیگر مانند خودروسازی نیز میزان دارایی و موجودی انبار مشخص است. حتی مشخص است که فروش به چه کسانی صورت گرفته است.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: به طور کلی، نیاز است در یک تعامل سازنده به سمت اجرای درست قوانین برویم. به نحوی که ضمن عدم ایجاد حساسیت در جامعه از یک نظام مالیات ستانی قوی و کارآمد بهره مند شویم. سامانه ها در این راستا می توانند کمک کننده باشند. نیاز است نواقص احتمالی سامانه ها را رفع کنیم و بهترین استفاده را از آن ها داشته باشیم.

به زعم کارشناسان، سیستم مالیات گیری در ایران مبتلا به مشکلاتی است که باید رفع شود. به طور مثال، بانک اطلاعاتی جامعی در خصوص درآمد افراد در دسترس نیست و همین امر باعث شده است که امکان گریز مالیاتی برای عده ی زیادی فراهم باشد.

در راستای حل این مشکل، دولت سیزدهم اقدام به اجرای قانون سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی کرد. در این سامانه، تمامی تراکنش های هر کسب و کاری به صورت شفاف ثبت می شود. مالیات ستانی از واحدها نیز بر اساس همین تراکنش ها و میزان درآمد افراد صورت می گیرد.

واقعیت این است که اطلاعات دهک های پایین و متوسط جامعه شامل کارمندان و تولیدکنندگان خرد به راحتی در دسترس است و به همین دلیل از آنها مرتب مالیات اخذ می شود. اما دلالان و صاحبان مشاغل واسطه ای که سودهای سرشاری نصیبشان می شود، از دادن مالیات فرار می کنند.

سامانه های نوین مانند سامانه مودیان در راستای مقابله با فعالیت های زیرزمینی و قاچاق است. زیرا اطلاعاتی که در این سامانه ها در دسترس قرار دارد، امکان نظارت بیشتر بر فعالیت های اقتصادی را به دولت می دهد.

به زعم کارشناسان، شفاف سازی درآمدها می تواند به مالیات ستانی هوشمند و عادلانه بیانجامد. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قیمت دلار امروز 13 اردیبهشت 1403
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • قیمت دلار امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت سکه، طلا و ارز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • قیمت دلار امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت سکه، طلا و ارز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳